DAG DODO

Jibbe Willems

De oude stad is vergaan en opnieuw opgebouwd. We wonen kleiner en in harmonie met de natuur. Onze relaties zijn hecht, onze ambities getemperd. Reizen gebeurt nog amper. De stad is kleiner geworden. Maar wat nou als die stad voor jou niet groot genoeg is?

Ingesproken door Krisjan Schellingerhout

HARROLD

Onias Landveld

In deze nieuwe wereld is het goed toeven voor wie weet hoe hij zich erin kan bewegen. Het leven is in veel opzichten zorgeloos en eenvoudig. Zolang je leeft zijn er kansen op geluk. Maar wat te doen als je het gevoel hebt dat je het grootste geluk al gehad hebt? 

Ingesproken door Onias Landveld

TERUGKEER

Wytske Versteeg

In de toekomst lijkt geloof een overblijfsel uit het verleden te zijn. Een traditioneel religieuze begrafenis is slecht voor het milieu, en daarom asociaal. Maar als je diepgelovige moeder op sterven ligt, zou jij haar dan de kans op wederopstanding ontzeggen?

Ingesproken door Nadia Amin

WIE WEET WAAR DE NUTTIGE ROZEN BLOEIEN

Joost Oomen

In een maatschappij waar alles goed geregeld is, is het moeilijk daden te verbinden aan idealisme. Demonstreren is een hobby geworden. Maar wat te doen wanneer je je toch in wilt zetten voor de wereld?

Ingesproken door Carmen van Mulier

MR. BACKYARD

Pelumi Adejumo

In deze wereld is “in harmonie leven met de natuur” vanzelfsprekend. Je neemt alleen wat zichzelf ook weg wil geven. Dat is wat Hope geleerd heeft van haar vader. En dat is wat ze doet, voor hem, de man die ze zo bewondert. Aan wie ze nooit twijfelt.

Ingesproken door Diewertje Dir

APPELS

Simone Atagana Bekono

Op de abrikozenboomgaard is het leven rustig en voorspelbaar. We hebben veel gewonnen in deze nieuwe wereld, maar daarvoor ook veel losgelaten. Onnodige ballast waarvoor geen plek meer is. Maar wat als die ballast voor jou geen ballast is, maar goud?

Ingesproken door Sabri Saad El Hamus

Dit is Koffiedik! Een zesdelig hoorspel van Studio Sun City, powered by Enusual.
Zes personages, zes verhalen, zes spraakmakende schrijvers: Simone Atangana Bekono, Onias Landveld, Joost Oomen, Wytske Versteeg, Jibbe Willems en Pelumi Adejumo schrijven ieder een kort verhaal dat zich afspeelt in de stad van de toekomst. Nederland, 2104.
Glanzende snelwegen of kronkelende modder paadjes? Laat je verbeelding spreken.

Met stemmen van Nadia Amin, Krisjan Schellingerhout, Carmen van Mulier, Sabri Saad el Hamus, Diewertje Dir en Onias Landveld.

Muziek van Frank van Kasteren en Ivo Schot. Regie: Jeek ten Velden.

Enpuls
www.enpuls.nl

Stichting We Are Sun City
info@wearesuncity.org
www.wearesuncity.org