“In 2104 is de Dodo terug in de natuur”

Zesdelig hoorspel KOFFIEDIK als katalysator voor een onvermijdelijke toekomst

Enusual, het podium van Enpuls voor duurzaamheid en verbeelding, en kunstenaarscollectief Sun City hebben de krachten gebundeld voor het maken van een reis naar de toekomst. Een toekomst vertaald in KOFFIEDIK, een zesdelig hoorspel dat zich afspeelt in een utopische stad in Nederland 2104. Zes verhalen, gepresenteerd in een spannende bundeling van muziek en vertellen.
KOFFIEDIK neemt de luisteraar mee naar een hoopvolle wereld, waar mens en maatschappij in harmonie zijn, de natuur de steden regeert en waar duurzaamheid de standaard is. 

KOFFIEDIK vertelt het verhaal van zes bewoners van een verre van perfecte stad. Verhalen over hun leven, hun relaties, rijkdom en worstelingen schetsen een beeld van een (on)verwachte wereld, die met de juiste verbeelding zomaar een veelbelovende toekomst kan zijn. Zes schrijvers – Jibbe Willems, Joost Oomen, Onias Landveld, Wytske Versteeg, Pelumi Adejumo en Simone Atangana Bekono – en zes acteurs laten hun fantasie los op het leven in 2104, waar de Dodo weer tot leven komt, Shell niet meer bestaat en we niemand meer begraven.

Luister HIER naar KOFFIEDIK!